En aften i talentets og smagens tegn
Træd ind i en aften, hvor unge talenter tager teten og inviterer jer med på en kulinarisk rejse fyldt med passion, kreativitet og nærvær.
Elevaften er en stolt tradition, hvor vores dygtige kokke- og tjenerelever fra Gl. Skovridergaard og Vejlsøhus får lov at skinne.
Her er det eleverne selv, der står for alt – fra sammensætning af menuen og afstemning af vinene til service, stemning og styring af hele restauranten.
Resultatet? En aften, hvor I som gæster får en ganske særlig oplevelse – skabt af unge talenter, der brænder for deres fag og sætter en ære i at levere gastronomi og service på højeste niveau.
Bordreservation
Elevaftenen afholdes som en à la carte-restaurant – I kan reservere bord fra kl. 17.30
Notér gerne ved booking, hvis I foretrækker saftmenuen.
Begrænsede pladser – vi anbefaler hurtig reservation.
Book bord på 89 21 21 21 eller skriv til info@vejlsoehus.dk
Aftenens menu inkluderer:
- Snacks & velkomst
- 5 serveringer
- Vinmenu (5 glas) eller saftmenu (5 glas)
- Sødt og kaffe
Pris pr. person: 925 kr.