Gourmet Rally®

UDSOLGT

10. september 2022

Få en hyggelig dag og en skøn gåtur rundt om Almindsø. Som deltager i Gourmet Rally oplever du den høje kvalitet og sans for detaljer, som Gl. Skovridergaards køkken er kendt for.

På den smukke spadseretur på 6,5 km rundt om Almindsø (start og mål på Gl. Skovridergaard) besøges 6 smagepavilloner med årstidens specialiteter og tilhørende udsøgte drikkevarer. 

Deltagerne sendes afsted i grupper af ca. 35. Første gruppe sendes afsted kl. 10.00, og i løbet af dagen har omkring 600 deltagere været på årets unikke Gourmet Rally.

Ved hjemkomsten serverer vi kaffe og kage i Havesalen. Traditionen tro vil der også være markedsplads, hvor det er muligt at købe flere af dagens mange specialiteter og vine. Blandt deltagerne i Gourmet Rally udlodder vi desuden mange forskellige og spændende præmier, som ligger klar til afhentning i Havesalen ved hjemkomsten. Vindernes navne står på præmierne. Alle deltagere et opskriftshæfte med flere af rutens retter med hjem, så man hjemme kan finde ind til sin indre ”gourmet-kok”

Gourmet Rally® 2022 er UDSOLGT.

Tilmelding til venteliste

Hvis du ønsker at komme på venteliste, bedes du kontakte receptionen på 87 22 55 00 eller glskov@glskov.dk.

  • Vi sender grupper på ca. 35 personer af sted hvert 20. minut fra kl. 10.00.
  • Vi forventer at sende sidste hold af sted kl. 15.00.
  • Der tilmeldes efter først til mølle-princippet.

Tilmelding til Gourmet Rally® 2022 er bindende.