Gourmet Rally®

9. september 2023

Få en hyggelig dag og en skøn gåtur rundt om Almindsø. Som deltager i Gourmet Rally oplever du den høje kvalitet og sans for detaljer, som Gl. Skovridergaards køkken er kendt for.

På den smukke spadseretur på 6,5 km rundt om Almindsø (start og mål på Gl. Skovridergaard) besøges 6 smagepavilloner med årstidens specialiteter og tilhørende udsøgte drikkevarer. 

Deltagerne sendes afsted i grupper af 36. Første gruppe sendes afsted kl. 10.00, og i løbet af dagen har omkring 600 deltagere været på årets unikke Gourmet Rally.

Ved hjemkomsten serverer vi kaffe og kage i Havesalen. Traditionen tro vil der også være markedsplads, hvor det er muligt at købe flere af dagens mange specialiteter og vine. Blandt deltagerne i Gourmet Rally udlodder vi desuden mange forskellige og spændende præmier, som ligger klar til afhentning i Havesalen ved hjemkomsten. Vindernes navne står på præmierne. Alle deltagere får et opskriftshæfte med flere af rutens retter med hjem, så man hjemme kan finde ind til sin indre ”gourmetkok”.

  • Vi sender grupper på 36 personer af sted hvert 20. minut fra kl. 10.00.
  • Vi forventer at sende sidste hold af sted kl. 15.00.
  • Der tilmeldes efter først til mølle-princippet.
  • Tilmelding til Gourmet Rally 2023 åbner d. 12. september 2022 kl. 12.00