Ophold

Søg
Close this search box.
Booking
Ankomstdato
Afrejsedato
VoksneVoksne: 1
BørnBørn: 0
calendarKampagnekode:

Møde & Konference

Møde & konference

Med en enestående beliggenhed i det midtjyske Søhøjland og nem at nå fra nær og fjern er Gl. Skovridergaard Hotel og konferencecenter det oplagte sted at holde jeres næste møde, kursus eller konference. Der er tilmed fri parkering på vores store parkeringsplads, hvor der også er ladestandere til rådighed. De smukke historiske bygninger og den flotte gamle park giver stedet sjæl og charme og danner en inspirerende fredfyldt kulisse til refleksion, læring, udvikling eller måske styrkelse af relationer.

Vores professionelle team, fleksible lokaler og topmoderne AV-udstyr sikrer, at vi kan skræddersy en løsning, der fuldstændig matcher jeres ønsker og behov. Her er kort sagt optimale forhold til at opnå udbytterige og effektive møder og konferencer.

Forplejning

Til møder og konferencer på Gl. Skovridergaard er der isvand på bordene, og I har dagen igennem adgang til vores forfriskningsbuffeter med isvand, frisk frugt og nødder, kaffe, te samt formiddags- og eftermiddagsbrød.

Vores frokostbuffeter og middage sikrer vores deltagere energi til at arbejde koncentreret og skabe resultater.
 Måltiderne serveres i Kursalen eller Orangeriet med udsigt til den smukke park.

Lyspakke

Vi tilbyder også mulighed for tilkøb af diverse lyspakker i forbindelse med møder- og konferencer. 
Produkterne tilbydes via eksterne samarbejdspartnere, og skal derfor bookes på forhånd. 

GoBo udstyr

Vi tilbyder også mulighed for tilkøb af diverse produkter og løsninger indenfor lysudstyr, såsom væg- og loftsspots mm. 
Produkterne tilbydes via eksterne samarbejdspartnere, og skal derfor bookes på forhånd. 

Reflektion og motion i naturen

En væsentlig del af Gl. Skovridergaards konferencefaciliteter består af vores natursmukke omgivelser og rum til refleksion. Indendørs er der masser af rolige kroge, hvor tankerne kan flyde såvel som gode lokaler til gruppearbejde. Udendørs kan I trække frisk luft på terrasserne, tage en walk and talk-session, et spil petanque, clockgolf eller andre aktiviteter i parken. I kan også være aktive i skovene og på søerne omkring Gl. Skovridergaard, eller måske sejle en tur til Himmelbjerget med Hjejlebådene. Vi byder i det hele taget på en række aktiviteter i forbindelse med møder og konferencer.

Overnatning

Har I brug for overnatning, råder Gl. Skovridergaard over 66 velindrettede værelser. Ved behov for yderligere værelser til jeres arrangement, er der mulighed for overnatning på vores nabohotel Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter, som har 49 værelser til rådighed.

Kontakt os endelig med spørgsmål og særlige ønsker til et unikt arrangement på vores konferencehotel. Vi finder med garanti en løsning, der gør jeres møde eller konference til en succes.

Få opdateringer og specielle tilbud!

Vind en middag for to i Orangeriet

Tilmeld dig Gl. Skovridergaards nyhedsbrev, og deltag i lodtrækning om en 5-retters menu inkl. vinmenu for to personer.