Ophold

Søg
Close this search box.
Booking
Ankomstdato
Afrejsedato
VoksneVoksne: 1
BørnBørn: 0
calendarKampagnekode:

Konference­lokaler

Velindrettede konference­lokaler

Gl. Skovridergaard tilbyder optimale rammer til jeres kursus eller konference. Vores femstjernede konferencelokaler er lyse og moderne og råder over alt det nødvendige AV-udstyr såvel som god ventilation, akustik og belysning. Der er mulighed for mørklægning i alle lokaler.

Lokalerne spænder fra små mødelokaler til 2-5 personer, fx Morgengry, til vores største konferencelokale, Havesalen, med plads til 325 deltagere. Skal mødet have lidt ekstra eksklusivitet, kan vi anbefale vores Bibliotek.

Vores konferencegæster sætter stor pris på, at der fra de fleste af vores konferencelokaler er let adgang til parken og terrasserne i pauserne. Der er i det hele taget optimale muligheder for at inddrage naturen i arrangementet, og vi hjælper gerne med forslag til forskellige aktiviteter i de skønne omgivelser.

Der er isvand i selve lokalerne og derudover en forfriskningsbuffet med nødder, frugt, kaffe og te samt formiddags- og eftermiddagsbrød lige uden for lokalerne. Det sikrer, at deltagerne hurtigt kan tanke ny energi og holde koncentrationen hele dagen.

Se mere om de enkelte lokaler herunder og hent pdf med lokaleoversigt.

Vi hjælper med teknikken

Gl. Skovridergaard tilbyder alt i AV-udstyr, som kan forventes af et moderne konferencecenter. Før mødestart hjælper vores kompetente medarbejdere jer i gang og giver en let og tydelig instruktion i brugen af AV-udstyr. Ligeledes er hjælpen tæt på, hvis I får brug for assistance i løbet af dagen.

Vi sørger for alt angående opstilling, opsætning og servicering. Kontakt os gerne på forhånd, så vi ved, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe jer. 

Få opdateringer og specielle tilbud!

Vind en middag for to i Orangeriet

Tilmeld dig Gl. Skovridergaards nyhedsbrev, og deltag i lodtrækning om en 5-retters menu inkl. vinmenu for to personer.