Ophold

Søg
Close this search box.
Booking
Ankomstdato
Afrejsedato
VoksneVoksne: 1
BørnBørn: 0
calendarKampagnekode:

Mødelokaler

Femstjernede mødelokaler

Gl. Skovridergaard tilbyder et antal veludstyrede mødelokaler. Flere af disse er placeret, så de giver mulighed for diskretion til mødet.

Vores femstjernede mødelokaler er velindrettede og moderne og råder over alt det nødvendige AV-udstyr såvel som god ventilation, akustik og belysning. Der er mulighed for mørklægning i flere af lokalerne.

Vi har både små mødelokaler med plads til 2-5 personer, fx Morgengry, samt større lokaler med plads til mange mødedeltagere, fx Paletten eller Havesalene. Skal mødet have lidt ekstra eksklusivitet, kan vi anbefale vores Bibliotek.

Der er isvand i selve lokalerne og derudover en forfriskningsbuffet med nødder, frugt, kaffe og te samt formiddags- og eftermiddagsbrød lige uden for lokalerne. Det sikrer, at deltagerne hurtigt kan tanke ny energi og holde koncentrationen hele dagen. Anvendes et af Morgengry-lokalerne som møderum, vil forplejning oftest blive serveret i lokalet. Bemærk, at disse lokaler ligger på værelsesgangene.

Se mere om de enkelte lokaler herunder og hent pdf med lokaleoversigt.

Vi hjælper med teknikken

Gl. Skovridergaard tilbyder alt i AV-udstyr, som kan forventes af et moderne konferencecenter. Før mødestart hjælper vores kompetente medarbejdere jer i gang og giver en let og tydelig instruktion i brugen af AV-udstyr. Ligeledes er hjælpen tæt på, hvis I får brug for assistance i løbet af dagen.

Vi sørger for alt angående opstilling, opsætning og servicering. Kontakt os gerne på forhånd, så vi ved, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe jer.

Få opdateringer og specielle tilbud!

Vind en middag for to i Orangeriet

Tilmeld dig Gl. Skovridergaards nyhedsbrev, og deltag i lodtrækning om en 5-retters menu inkl. vinmenu for to personer.