Ophold

Søg
Close this search box.
Booking
Ankomstdato
Afrejsedato
VoksneVoksne: 1
BørnBørn: 0
calendarKampagnekode:

Møde- og konference­pakker

Anderledes mødeoplevelser

På Gl. Skovridergaard Hotel og konferencecenter har vi mange års erfaring med forskellige arrangementer. Vi er uddannede Meetovators, hvilket betyder, at vi har indsigt i, hvordan møder og konferencer skal bygges op for at skabe det ønskede resultat. Vi er fleksible og imødekommende overfor jeres ønsker, og i dialog med jer sørger vi for at skabe præcis det arrangement, I ønsker.

Ønsker I kreative indslag eller et alternativt konferenceforløb, kan vi byde ind med kvalificeret rådgivning, og vi spiller gerne bold om skæve ideer, både ude og inde.

Andre gange er et møde, kursus eller en konference bare ”ligeud ad landevejen” med stramt program og forplejning. Er det tilfældet, kan vi tilbyde færdige møde- og konferencepakker.

Uanset om vi tænker skævt eller lige, er vi garanter for, at besøget på Gl. Skovridergaard indfrier jeres forventninger – og lidt til.

Indhold i mødepakker

Alle mødepakker inkluderer pausebuffeter fra start til slut med frisk frugt og isvand, kaffe og te, formiddagsbrød og eftermiddagskage samt mulighed for at trække frisk luft på terrasserne.

Mødepakkerne inkluderer ligeledes:

Strækker mødet eller konferencen sig over flere dage, har vi 66 komfortable og rolige værelser på Gl. Skovridergaard, hvoraf langt størstedelen er renoveret i 2015 og de sidste 6 værelser blev renoveret i 2016. Gl. Skovridergaard er et 4-stjernet hotel og 5-stjernet konferencecenter.

I gåafstand fra Gl. Skovridergaard ligger vores 3-stjernede søsterhotel Vejlsøhus, som har yderligere 49 værelser. Vores samlede værelsesantal er således 114.

Få opdateringer og specielle tilbud!

Vind en middag for to i Orangeriet

Tilmeld dig Gl. Skovridergaards nyhedsbrev, og deltag i lodtrækning om en 5-retters menu inkl. vinmenu for to personer.