Restaurant
Restaurant Orangeriet
Orangeriet er vores uhøjtidelige a la carte-restaurant, hvor vi inviterer indenfor til en afslappet gastronomisk oplevelse.
Menuen i Orangeriet skifter efter sæsonen 7-8 gange om året. Hver menu er sammensat af årstidens friske – og gerne lokale – råvarer, og maden er tilberedt helt fra bunden. Sammen med vores tjenere sammensætter kokketeamet alle retter og vine til hver menu.
Vores menukort består af fem mindre retter, hvilket giver en god mulighed for at smage flere af sæsonens dejlige råvarer i et måltid sammensat efter ønske og behov.
Hver ret koster 140 kr. Du kan selv udvælge, hvor mange retter du ønsker, eller du kan få en 5-retters menu til 585 kr.
Vi serverer gerne gode vine glasvis til maden, eller du kan vælge en vinmenu fra 295 kr.
Restauranten er åben tirsdag til og med lørdag fra kl. 18.00.
Sidste mulighed for bordbestilling er kl. 20.30. Køkkenet lukker kl. 21.30.
Husk at bestille bord ved booking af værelset for at sikre plads.
Orangeriet har sin egen hjemmeside: Restaurant Orangeriet – midt i Silkeborgs natur



