Ophold

Søg
Close this search box.
Booking
Ankomstdato
Afrejsedato
VoksneVoksne: 1
BørnBørn: 0
calendarKampagnekode:

Firma­arrangementer

Skal dit firma­rrange­ment være noget særligt

Midt i Jylland – ved Silkeborgsøerne og lige op til Danmarks største skov – ligger den tidligere kuranstalt Gl. Skovridergaard, der med sin uhøjtidelige atmosfære kan danne ramme om firmaarrangementer og personaleevents for op til 240 personer.

Naturen omkring Gl. Skovridergaard

Skoven og søerne ligger lige uden for porten og giver enestående friluftsmuligheder til jeres firmaarrangement i Silkeborg, f.eks. sejlads i kano og kajak eller en sejltur til Himmelbjerget med verdens ældste kulfyrede hjuldamper ”Hjejlen”. 

Vi tilpasser også gerne vores populære arrangement Gourmet Rally til en firmaudflugt. Gourmet Rally er en anderledes oplevelse i naturen, hvor en travetur kombineres med kulinariske overraskelser undervejs. Arrangementet kan tilpasses alt efter antal og varighed.

Vi tilbyder derudover forskellige former for inden- og udendørs teambuilding i samarbejde med en række professionelle instruktører og eventbureauer.

Værelser

Vi har 66 komfortable og rolige værelser på Gl. Skovridergaard, hvoraf langt størstedelen er renoveret i 2015. De sidste 6 værelser blev renoveret i 2016. Gl. Skovridergaard er et 4-stjernet hotel, og i gåafstand fra Gl. Skovridergaard ligger vores søsterhotel Vejlsøhus, som har yderligere 49 værelser.

Hold dit arrangement i historiske rammer

Gammelgården på Gl. Skovridergaard er Silkeborgs næstældste bygning fra 1798. Fra 1846 fik ejendommen status af skovridergård, hvorfra bl.a. Frederik VII gik på jagt. Fra 1903-1978 var Gl. Skovridergaard en af Danmarks mest kendte kuranstalter. Siden 1978 har Gl. Skovridergaard været kendt som kursus- og konferencecenter, først for Venstres Ungdom, senere Hærens Konstabel- og Korporalforening og senest Jyske Bank. Fra 2009 har stedet været drevet som privat, selvstændigt hotel med restauranter og femstjernede konferencefaciliteter.

Restauranter og festlokaler

Gl. Skovridergaard er kendt for sit køkken. Vi fokuserer på gode råvarer og går ikke på kompromis med den kulinariske oplevelse.

Både Havesalen og Kursalen i kombination med Restaurant Orangeriet kan rumme op til 200 personer. Alle lokaler har egne terrasser med direkte adgang til parken.

Firmaarrangement

Få opdateringer og specielle tilbud!

Vind en middag for to i Orangeriet

Tilmeld dig Gl. Skovridergaards nyhedsbrev, og deltag i lodtrækning om en 5-retters menu inkl. vinmenu for to personer.