Ophold

Søg
Close this search box.
Booking
Ankomstdato
Afrejsedato
VoksneVoksne: 1
BørnBørn: 0
calendarKampagnekode:

Særlige anledninger

Smukke rammer til livets fester

Gl. Skovridergaards selskabslokaler er perfekte til livets store og små fester. Vi tilbyder spændende gastronomiske oplevelser og smukke, stemningsfyldte omgivelser med naturen som kulisse.

Om det er bryllup, konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller en hvilken som helst anden begivenhed, I skal fejre, så er Gl. Skovridergaard det oplagte valg til den store dag. Vores festlokaler er smukke og lyse og har den skønneste udsigt til parken. Kombineret med et dedikeret kokketeam og vores gode service kan I være sikker på en uforglemmelig dag.

Vi udarbejder gerne forslag til menuer, vine, musik og underholdning. Og vi ruller naturligvis den røde løber ud – også hvis I ønsker en vielse i det grønne.

Både store og små arrangementer

Vi kan dække op til maks. 240 gæster i samme selskabslokale, men mindre kan også gøre det. Vi stiller bordene op efter jeres ønske, fx som runde eller ovale borde, e-borde eller langborde. Sammen med jer afstemmer vi farven på duge, servietter, blomster og lys, så de passer til det enkelte arrangement – både det helt store bryllup og den lille hyggelige fødselsdagsfest.

Musik

Vi hjælper gerne med at finde levende musik til jeres arrangement. Det kan være en god pianist, et dygtigt orkester, et band, en jukeboks, discjockey eller andet.

Overnatning

En skøn og minderig dag går som regel hurtigt. Ønsker I og jeres gæster at forlænge fornøjelsen, har Gl. Skovridergaard 66 dejlige værelser, som gør det muligt for jer at overnatte efter festlighederne og sammen nyde en dejlig morgenbuffet den efterfølgende dag.
Kontakt os for at høre nærmere om vores specialpriser for overnatning i forbindelse med jeres selskab. 

Telefon 87 22 55 00 eller glskov@glskov.dk

Få opdateringer og specielle tilbud!

Vind en middag for to i Orangeriet

Tilmeld dig Gl. Skovridergaards nyhedsbrev, og deltag i lodtrækning om en 5-retters menu inkl. vinmenu for to personer.