Ophold

Søg
Close this search box.
Booking
Ankomstdato
Afrejsedato
VoksneVoksne: 1
BørnBørn: 0
calendarKampagnekode:

Konfirmation

Konfirmationsfest i historiske rammer

Gl. Skovridergaard er et oplagt valg, når I skal holde konfirmation i Silkeborg. De historiske bygninger og den store gamle park er en skøn ramme om festlighederne og danner samtidig den ideelle kulisse til billeder af konfirmanden.

En konfirmation er en stor dag – ikke mindst for konfirmanden. På Gl. Skovridergaard afholder vi hvert år rigtig mange konfirmationsfester, og vores store erfaring med at planlægge og gennemføre skræddersyede fester betyder, at I kan få lige netop den konfirmationsfest, I ønsker. Sammen med jer aftaler vi således på forhånd alle detaljer omkring mad og drikke, opdækning i festlokalet, m.v. Har I særlige ønsker til aktiviteter i den skønne omgivende natur, fx en tur med Hjejlebådene, hjælper vi også gerne med dette.

I løbet af dagen kan gæsterne desuden strække benene på en af de tilhørende terrasser eller i parken, og der er rig mulighed for udfoldelse i parken med fx fodbold, rundbold, petanque, clockgolf, osv.

Til en konfirmationsfest hører også sange, taler og evt. anden underholdning. På selve dagen får I tilknyttet en ansvarlig tjener, som er med til at styre slagets gang og koordinere diverse indslag, så vi sikrer, at det hele forløber optimalt. I kan med andre ord læne jer trygt tilbage og nyde konfirmationsfesten. Vi skal nok gøre alt for, at I får en helt fantastisk og uforglemmelig dag.

Kontakt os og hør nærmere

Kontakt os endelig og hør nærmere om mulighederne for at holde en uforglemmelig konfirmation på Gl. Skovridergaard i Silkeborg.

Få opdateringer og specielle tilbud!

Vind en middag for to i Orangeriet

Tilmeld dig Gl. Skovridergaards nyhedsbrev, og deltag i lodtrækning om en 5-retters menu inkl. vinmenu for to personer.